Dag 5 & 6

Tweedaagse:

Het fietsen baar 2-daagde verliep niet altijd even gesmeerd. Na een kleine uitschuiver van wederom een vrouw (Kathinka), het zwakke geslacht, waren we “veilig” aangekomen in Turnhout. Daar konden we in een 4-sterren hotel slapen, maar de leiding koos uiteindelijk voor een lokaal van een plaatselijke Chiro. Daar hadden we het uiteindelijk naar onze zin en hebben we veel gelachen met de andere Chiro en elkaar. ‘s Avonds gingen we naar een zomerbar met een BMX-parcour waar Nic een paar keer (letterlijk) met de grond gelijk werd gemaakt, maar hij bleef doorgaan!  Na een lange nachtrust hadden we lekker ontbeten op de markt (duiven inbegrepen). Daarna vertrokken we richting geel om te zwemmen. Courtney zegt: “ik heb 3 chicks gefikst maar het was #fakenews”. Na een lekkere bicky burger vertrokken we terug naar de kampplaats, daar kregen we als beloning lekkere balletjes in tomatensaus. ‘s Avonds nog een Samson en Gert zangstonde en toen waren wij klaar om ons bedje in te duiken. 

Groetjes de klities