Dag 4 met vertraging

Na het nachtspel hadden we niet verwacht dat we dauwtocht hadden. We stonden op om 8uur. Na een moeizame start zijn we om half 9 op de kampplaats vertrokken (met de fiets). Ookal hadden we het moeilijk om een geschikte plaats te vinden, zijn we uiteindelijk terecht gekomen op een mooie plaats aan het Miramarmeer. Langs het water maaktte we ons ontbijt klaar. Een voor eten aten ze een lekkere boterham met spek en ei. Toen de buikjes rondwaren bleven we er hangen en chillen. ??

Eens terug aangekomen op de kampplaats was het tijd voor wat verfrissing. We deden een watergevecht, jongens tegen meisjes. Kletsnat gingen we aan tafel en was het weer tijd om te eten. Komkommersoep, videe met puree en groentjes en als afsluiter verse fruitsla.

Toen kwam de oudleiding en ze dachten een spelleke met de tito’s en keti’s te spelen. Dit monde uit in watergevecht, moddergevecht en nog andere vettige spelletjes. Hierna mochten we ons eindelijk afspoelen. En toen was het weer tijd om te eten. “WE DOEN NIKS ANDERS DAN ETEN” ?

’s Avonds deden de leden mee aan een nieuwe editie van Love Island. We hadden onze eerste date, we werden ontmaagd, we maakte kennis met de familie, we werden verkracht en werden zwanger. Wat tot slot uitmondend in een abortus. Momenteel is er nog geen winnaar bekend. Morgen meer. ❤
Xxx aan alle ouders van de Titomeiskes