Dag 3 & 4

Heyhoi hier zijn we weer jullie favo aspis :)) 

Op dag 3 hadden we themadag, het thema was dan ook de fameuze serie “la casa de papel”. We leefden ons helemaal in in het leven van een bandiet in onze rode pakken met de dali maskers. We speelden jachtseizoen: een soort verstoppertje waarbij de verstopplek wordt getraceerd. Maar gelukkig was onze leiding dom genoeg om ons niet te vinden :)) Na enkele spelletjes, kregen we een cursus van Bram en Curd in de liefde. Ze gingen onze enige echte match zoeken via allerlei “love Island opdrachten”. Daar kwamen enkele leuke matchen uit?

‘S avonds sloten we af met een lekkere zelfgemaakte pizza, mmmmh?

Na de vermoeiende dag als bandiet werden we terug lieve kindjes en kropen we ons bedje in.

Dag 4, dat belooft!

We begonnen de dag met ruwe spelen met de keti’s, wat duwen en trekken dat hoort erbij :))

Na de middag mochten we leiding zijn van de rakwis. We speelden het grote social media spel. De leden moesten allerlei korte opdrachten uitvoeren waarbij ze likes konden verdienen. Dit deden ze dan ook vol enthousiasme.

‘S avonds sloten we af met een aangepast monopolyspel met als thema Chiro leouki. 

En achteraf mochten we nog eens een leidingsvergadering bijwonen. See you soon!!!