Dag 3: themadag, of toch niet?

Vandaag stonden we op en gingen we lekker ontbijten met de tito’s en 4 leiding. Daarna verlieten Tijs en Timon ons zodat ze de Robbedoesjes konden ontvangen. Simon en Laurien gingen met de kids spelletjes spelen in de beek. Na wat geplons en veel gelach mochten ze hun snel gaan wassen. Het middagmaal werd traditioneel gegeten zonder bestek, spaghetti! De echte aten met hun mond en helemaal zonder handen.
Daarna hielden we een goede platte rust, we hadden er nood aan!

Frankrijk bezochten we in de namiddag voor een spel rond Tour de France. Er waren verschillende etappes met hier en daar wat doping. Tibe ging lopen met de gele én groene trui. De roze trui was voor Frauke.


Als avondeten gingen ze zelf aan de slag om lekkere loempia’s te maken. Weinig werk, maar zeker geslaagd! Als dessert kwam Tijs met zelfgemaakt stracciatella ijs! Een klein bolletje, maar het maakte de menu nog zoveel beter.
Om 1uur gingen we terug naar buiten om hen te wekken voor een leuk nachtspel! Een combinatie van lasergame en the Hunger games.

xxx aan alle papa’s van de Titoleiding. Jullie kids zijn in goede handen ?