Themadag: Zuid-Amerika

Met Rakwi-airlines naar Zuid-Amerika

De derde kampdag stond helemaal in teken van het thema ‘Zuid-Amerika’. Na het bewonderen van elkaars Zuid-Amerikaanse outfits begonnen we in de ochtend met het maken van pinata’s van papier maché. Omdat een lege pinata maar saai is, konden ze in elk land spelletjes spelen en zo snoep verdienen. Dus vlogen de Rakwi’s er (letterlijk en figuurlijk) in! Ze speelden allerlei spelletjes in bijna alle landen, van honkbal in Argentinie tot alle soorten voetbal in Brazilië. We eindigden onze dag in Mexico. Hier maakten we ons avondmaal zelf en op het menu stonden verukkelijke nacho’s en taco’s! Na onze buikjes (bijna) rond te eten konden de rakwi’s zich nog volledig uitleven door het slaan tegen de pinata’s, en natuurlijk het eten van de snoepjes voor slaaptijd.

Slaapwel!