Dag 1 + 2

Donderdag 1 augustus Eens aangekomen op de kampplaats in Mol en afscheid genomen van de ouders, versierden de speelclubbers hun kamers met vlagjes en leuke tekeningen. Daarna werden de regels van het kamp uitgelegd aan de hand van legerspelletjes. Na al die inspanningen was het ‘s avonds tijd voor fopspelen! We slaagden erin om alle leden aan het lachen te krijgen. Met een hoop leuke vooruitzichten gingen de speelclubbers slapen.

Vrijdag 2 augustus Na het ontbijt was het meteen alweer tijd om de verkleedkleren boven te halen: de Aspi’s toverden als proefleiding de speeclubbers om tot echte heksen en tovenaars. De kookouders zorgden ‘s middags voor de nodige energie met heerlijke kebabs, want namiddag was het tijd voor een bosspel gevolgd door massaspelen met de volledige Chiro samen. Na het avondeten organiseerden we nog een quiz à la slimste mens met videorondes, binnen-de-minuut-opdrachten en tal van andere doe-rondes. Ten slotte werd nog vanillepudding als slaapmutsje geserveerd, waarna de speelclubbers moe maar voldaan hun bedjes inkropen.