Het Rakwi-weekend

Oepsiee druk weekend bij de Rakwi’s! Zaterdag kwamen de Robbedoezen op bezoek, waardoor Julie en Joren even weer weg waren. Hannes en Laurien stuurde hen de tent weer in voor wat slaapzakspelen. Namiddag kwam de stralende zon er eindelijk door en gingen de waterspelen van start. Veel verfrissing en iedereen nat (incl. leiding). ’s Avonds waren Joren en Julie back! Tijd voor een receptie met chips, kidibull en pizza. Iedereen slapen met een goed gevuld buikje.

Zondag, ontbijten in stijl. Om 7uur het bedje uit voor een dauwtocht. We vertrokken richting Kessel station d.m.v. geocaching. De eerste was al drek een moeilijke. Gelukkig was er een man die ons kwam helpen, zo kon de tocht verder gezet worden. Even bij een speeltuintje pauzeren voor het ontbijt. Mmm ei met spek op de boterham en chocomelk! Daarna zette we de tocht verder. Er was een moutainbikewedstrijd, waardoor het er heel druk was. Namiddag waren de aspi’s weer leiding. Ze speelden een maffiaspel. ’s Avonds tijd voor een gezamenlijk spel met de speelclub.

Jammer genoeg hebben we vandaag ook afscheid moeten nemen van Hannes en Joren. Vrouwen aan de macht nu! Mannen, merci voor de leuke tijd. Groetjes kids en leiding! ❤