Tweedaagse

Na een moeizame ochtend werden de aspi’s in 2 groepen opgedeeld. De 2 groepen moesten zich via openbaar vervoer verplaatsen naar de eindlocatie. Deze bleek aan de hand van de coördinaten Antwerpen, park Spoor Noord te zijn. Na een middagdutje hebben we eerst het Eilandje verkend.

Met behulp van Ivo Marechal vonden de aspi’s al snel een slaapplaats, en wat voor één… Na wat frietjes van de frietchinees trokken de aspi’s ’t Stad in.  Alle bezienswaardigheden zijn de revue gepasseerd: het MAS, de jachthaven, de Schelde, de O.L.V-Kathedraal en het Steen. De aspi’s sloten hun dag af met een stevig streepje dansen in een danscafé.

Na een welverdiende nachtrust en een stevig ontbijt vertrokken we richting het zwembad van Lier. Hierna konden we eindelijk al het bloed, zweet en tranen van ons af douchen. Terug op de kampplaats aten we naar goede gewoonte de fantastische balletjes in tomatensaus van onze kookouders.