Toen waren ze nog met 2…

5 augustus it is, we zitten alweer in de helft van ons kamp. De 5e dag begonnen we in het bosje achter de kampplaats; hier amuseerden de leden zich met wat verf en alternatieve bosspelletjes: zo speelden we onder andere tikkertje met 2 tikkers die verbonden waren met een koord van 5 meter. Je kan je dus al inbeelden wat er gebeurde.
’s Middags was de vuilste maaltijd van kamp aan de beurt: spaghetti. We gooiden de spaghetti op een zwarte bash en als het startschot gegeven was kon iedereen zich op zijn deel van het eten storten. Hmmm, lekker en leuk!
Met gevulde maagjes begaven we ons naar Lier waar het grote Youtubespel de Tito’s al op stond te wachten. Dit spel was zelf leuker dan gehoopt en kunnen we voorlopig zeker het hoogtepunt van kamp noemen!
Om de leuke dag af te sluiten beloonden we de leden met een receptie. Gezellig nog wat praten en afscheid nemen van leider 2. Toen waren ze nog met 2…