Platwaterspelen

Nadat de Keti´s hun eerste overnachting in de tent overleefd hadden stond de tweede dag voor de deur. Na een stevig ontbijt stonden er een hele boel nieuwe pleinspelen voor hun klaar. Het waren zeer intensieve spellekes. Twee uurtjes stevig spelen later stond er lekker stoofvlees op ons te wachten! Hierop volgde er een korte platte rust om ons maagje wat rust te gunnen. Namiddag stond het gezamelijke massa spel op de planning dit hield een eierschrabbelspel in. Het weer zat misschien wat tegen maar uiteindelijk hebben de kinderen hun heel hard geamuseerd. Als gevolg belandde er massa´s eieren op de kinderen hun hoofd.
Om de zware maar vermoeiende dag af te sluiten besloten de keti´s te laten zien wat ze konden en speelden ze de platwaterspelen.
Zo zag onze 2de dag eruit, slaapwel en tot morgen!