Kampplaats 2017

BESCHRIJVING KAMPPLAATS

Ook dit jaar hebben we een pareltje van een kampplaats geregeld. Het betreffende domein bevindt zich in Ranst. We trekken dus naar de provincie Antwerpen. Een provincie die we nog niet zo vaak hebben bezocht.

De kampplaats ’t Fonske is een gebouw van de plaatselijke Chiro. Het gebouw beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om het kamp optimaal door te komen.

Het domein ligt in de deelgemeente Emblem. Op de kampplaats vinden we een groot speelterrein, midden in het groen. Ook is er een bos vlakbij en we liggen op 100 meter van de kleine Nete en het kanaal. Er is dus meer dan plaats genoeg voor alle supertoffe activiteiten van de verschillende groepen.

Ook de mogelijkheden voor de tweedaagse zijn eindeloos nu we op ons weer in een andere hoek van ons land bevinden.

ADRES KAMPPLAATS

Chiro ’t Fonske
Chiro Leouki Meldert vzw
<voornaam + naam>  <afdeling>
Sint-Gummarusveld 5
2520 Ranst