Tito’s naar Maastricht

Op 4 augustus was het enthousiasme ontzettend groot om te kunnen vertrekken. Onze leden waren heel snel klaar en stonden aan de fietsen te wachten.

Om 11uur vertrokken we richting Nederland. Na 7km moesten we een kleine tussenstop maken voor Floor die last kreeg van haar gebroken schouder. We besloten de plannen om te gooien en een stuk met de bus richting Maastricht te gaan. Hier eenmaal aangekomen gingen de leden op zoek naar een slaapplaats. Na een half uurtje kwamen ze met een prachtig gastenverblijf!

Daarna genoten we van een lekker frietje en speelden we ons stadsspel. Ondertussen viel de avond over de stad en deden we nog enkele terrasjes. Hier hebben we een oude Chirograp uitgehaald. De groep besloot een biertje te delen. Wat de leden echter niet wisten is dat we een 0,0% alcohol biertje besteld hadden. Dit gaf zeer grappige taferelen!

Wat later op de avond gingen we naar onze luxe slaapplaats voor de nacht. Zalig! De volgende ochtend gingen we winkelen in de Albert Heijn. Iedereen een lekkere koffiekoek en een boke me choco. Snel naar de bushalte en terug naar Dilsen. Van hieruit ging de fietstocht naar het zwembad Wilhelm Tell. Dit was een rit met veel regen en wind. Het was echt niet evident om er te geraken. De leden hebben anderhalf uur kunnen zwemmen en genoten van een goede douche. Voor leidster Angele was de pret na 10 minuten echter voorbij, toen ze haar knieën openhaalde in het ondiepe. Jammer!

Nu naar de kampplaats voor balletjes in tomatensaus. We verlieten “de stad van het goede leven”. Om half 10 kwamen we eindelijk aan op de kampplaats. Er waren nog 6 Tito’s i.p.v. 9 met de fiets. De andere zijn opgehaald door kookouder Tom waarvoor dank. Angele kon niet fietsen door haar wonden en Floor en Jens gingen ook mee.