De Tito’s in Amerika

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn al een tijdje bezig en onmisbaar in de actualiteit. Om onze Tito’s wat parate kennis bij te brengen, baseerden we onze themadag hier dan ook op. De kids verkleedden zich als Hilary Clinton’s en Donald Trump’s en probeerden hun promotieteam voor de verkiezingen uit te breiden door zoveel mogelijk staten te overtuigen. De Tito-jongens konden de algemene-kennis-quiz winnen, maar de meisjes konden 1 staat meer overtuigen en wonnen dus met 1 punt van de Tito-jongens. Als echte Amerikanen sloten wij de dag af met zelfgemaakte hamburgers én mayonaise. Maar voor ze hun bedje inkropen kregen ze nog heerlijk vers gebakken american cookies. Hmm! Nu de oogjes toe en morgen op 2-daagse. Hopelijk zit het weer eens een dagje mee en komen we droog aan!