Regen, regen, regen …

De speelclubkids waren al (te) vroeg uit de veren om aan hun allereerste, volledige kampdag te beginnen. Jammer genoeg begon en eindigde deze heel regenachtig, al hield dit ons natuurlijk niet tegen om er een heel leuke dag van te maken. Na een stevig ontbijt werden wij vervangen door leiding van morgen. De aspi’s dompelden hen onder in een wereld van het leger en maakten van de kids echte militairen. Hun fish-sticks gingen ze dan ook als echte soldaten te lijf en ze aten er zo veel dat er een behoorlijk stille platte rust volgde. Na de middag had boer Teun een spel in petto voor alle leden zodat we allen de boerderij konden verkennen. Alle leeftijden werden gemengd en bij elk boerderijdier werd een leuk spel gespeeld. Voor de Speelclubbers was deze namiddag ideaal om uit hun schelp te komen en de ouderen te leren kennen. Omdat het zo hard bleef regenen, hebben we met heel de chiro in onze slaapzakken een film gekeken, Zootopia. Na het avondeten hebben we ons nog even afgezonderd en trokken we.. naar de camion. We kropen dicht bij elkaar om nog een quiz te spelen. Deze ging van uitbeelden tot galgje en kennis die parate kennis vereiste. Volgens ons vonden ze dit héél gezellig! Als slaapmutsje aten ze nog pudding (mét koekske!) en al snel gingen ze naar dromenland! Dromen over een toffe, nieuwe dag met hopelijk wat minder regen… Tot morgen voor meer leesplezier!