Speelclubbers’ eerste kampbericht

Aan de gaapjes in de mis te zien, hadden onze Speelclubbers een heel spannende nacht achter de rug. Vandaag mochten ze eindelijk op dat langverwachte kamp vertrekken! Naar traditie mochten de ouders helpen installeren en konden ze nog even afscheid nemen na een gezellige picknick in het zonnetje. De oudjes weg en de kinderen konden hun kamers beginnen versieren. We maakten slingers, tekeningen, een brievenbus en dromenvangers. Na een namiddagje knutselen wachtten we op het eten. Witte pens met appelmoes, hmm!!! De kookouders hadden er zelfs niet genoeg, zo lekker! We merkten in de loop van de dag, dat de jongste Speelclubbers nog even moesten kijken hoe alles zijn gangetje hier gaat. Na het avondmaal werden de regels van het kamp nog overlopen, zodat ze snel hun draai kunnen vinden! We speelden nog wat vertrouwensspelen om al een hechte band te creëren en sloten de dag af met… chocoladefondue! We hadden zeker gedacht dat onze kids na zo’n suikerbom nog goed actief zouden zijn, maar al bij al zijn ze heel flink hun bedjes in gekropen. We hebben zin in het kamp! Tot morgen!