Financieel

LIDGELD

Bij de start van het Chirojaar vragen we lidgeld, 30,00 euro. Met dit geld zorgen we ervoor dat jullie verzekerd zijn via Chiro Nationaal en voorzien we spelmateriaal. Dit kan cash of via overschrijving in orde gemaakt worden.

DRANKKAART

Elke spelnamiddag bieden we een leuke pauze aan. Voor 1,50 euro krijg je een drankje (cola of water) en een zakje chips (niet verplicht). De betaling gebeurt door middel van een drankkaart. Je kan er eentje aankopen van 7,50 euro of 15 euro.
Dit kan via een overschrijving naar BE92 9799 8531 8123 met als mededeling drankaart – ‘naam’ – ‘groep’.
Wanneer de drankkaart op is, geven we een papiertje mee zodat er een nieuwe gekocht kan worden.

TEGEMOETKOMINGEN

Via deze weg willen we u ook graag op de hoogte stellen van de verschillende tegemoetkomingen voor een jeugdbeweging. De mutualiteiten betalen vaak een deel van het lidgeld terug of voorzien een tegemoetkoming voor het kamp.

Wenst u graag gebruik te maken van één van deze tegemoetkomingen, dan kan u hier het bijhorende formulier downloaden. Bezorg dit formulier met uw gegevens op aan ons en dan vullen wij het verder aan.
Dit is een algemeen attest dat door alle instanties aangenomen wordt.

Daarnaast is er ook het fiscaal attest voor kinderen jonger dan 12 jaar die deelnemen aan het kamp. Dit document is bij de leiding te verkrijgen.