Financieel

Bij de start van het Chirojaar vragen we lidgeld. Met dit geld zorgen we ervoor dat jullie verzekerd zijn via Chiro Nationaal en voorzien we spelmateriaal. Daarnaast bieden we elke spelnamiddag ook een leuke pauze aan. Voor 1,50 euro krijg je een drankje (cola of water) en een zakje chips (niet verplicht). De betaling gebeurt door middel van een drankkaart. Je kan er eentje aankopen van 7,50 euro of van 15 euro.

TEGEMOETKOMINGEN

Via deze weg willen we u ook graag op de hoogte stellen van de verschillende tegemoetkomingen voor een jeugdbeweging. De mutualiteiten betalen vaak een deel van het lidgeld terug of voorzien een tegemoetkoming voor het kamp.

Wenst u graag gebruik te maken van één van deze tegemoetkomingen, dan kan u hier het bijhorende formulier downloaden. Bezorg dit formulier met uw gegevens op aan ons en dan vullen wij het verder aan.
Bent u bij een andere mutualiteit en staat hiervan nog geen formulier op onze website? Hoor dan zeker eens of zij ook een tegemoetkoming voorzien.

Daarnaast is er ook het fiscaal attest voor kinderen jonger dan 12 jaar die deelnemen aan het kamp. Dit document is bij de leiding te verkrijgen.