Samenwerken bij de Rakwi’s

De ochtend begon vroeg vandaag, dauwtrip op het programma. We verplaatsten ons naar recreatiedomein Dekshoevevijver. Na een stevig tripje kwamen we aan en begonnen we aan het spek en ei. Helaas eten de Rakwi’s echt heel veel en heel graag, dus hadden we iets te weinig brood mee. We gingen nog even langs de uitkijktoren en keerden terug naar de kampplaats. Eens aangekomen stond de videe met puree op het menu voorafgaand door komkommersoep.

Namiddag speelden we een heus spel vol met verrassingen. Eerst was er een parcours met memory. Zodra ze het kaartje met de sleutel op hadden, dan mochten ze naar de volgende fase. Dit was een donkere kamer waarin ze knikkers moesten zoeken. Per knikker kregen ze een attribuut dat ze nodig hadden om een driepikkel te kunnen sjorren. Eens deze stond mochten ze tennisballen beginnen zoeken. De tennisbal inleveren leverde hen een briefje op waarop de namen stonden waarvan ze het cijfer te weten moesten komen. Deze cijfers stonden in de nek geschreven. Het spel ging dus vooral om teambuilding en samenwerken.

’s Avonds deden we een ‘vrije avond’. We hebben een rondje gedaan met allemaal verschillende team spirit vragen. De hyperactieve leden konden voetballen tegen de leiding.

Moe en voldaan gingen ze slapen met toch nog het gebruikelijke lawaai…