Koeike geMOLken

Vanmorgen sprongen we vroeg uit de veren om de leden in te leiden in de themadag, de mol. Na het uitdelen van de gepersonaliseerde T-shirts kon de mol beginnen met het saboteren van de dag. Hij/zij moest echter niet veel moeite doen om onze ontbijtplannen in de war te sturen, daar zorgde het gekke plannetje en de verstrooide leiding voor. Na de boterhammen met spek en ei maakten we onze wandeling in het natuurdomein af.

Namiddag speelden we dezelfde proeven als de kandidaten bij “De mol” op tv. Ze koppelden geblinddoekt een stinkende T-shirt aan de juiste persoon, zochten het midden van het terrein, vormden “De mol” met een tangram…

’s Avonds aten we snel, zodat we het verrassingsbezoekje bij boer Mathieu niet zouden missen. Om volledig in het kampthema te blijven, gingen we een koetje melken! Thieuke overstelpte ons met weetjes, plantenkunde en grapjes.

Daarna werd molletje Edith en winnaar Elias bekend gemaakt. Met het verdiende prijzengeld gingen we naar de kermis in Bocholt. Na wilde ritjes in de botsauto’s en goeie smoutebollen, reden we een nachtelijk ritje, langs het kanaal, naar de kampplaats voor het einde van een topdagje!